Kako zmanjšati porabljen čas za pripravo logističnih nalepk?

30. 1. 2023

Delo z vašo spletno stranjo oz. spletno trgovino je lahko zahtevno. Pri delu morate paziti, da so npr. vsa naročila ustrezno urejena oz. odposlana. v primeru napake lahko izgubite naročilo oz. izgubite prihodek.

Hkrati za ponavljajoča delo porabite preveč dragocenega časa. Če vzamemo primer izdelave logistične nalepke (za GLS, DPD ali Pošto Slovenije) je to ponavljajoče in časovno potratno delo. Ali je lahko temu izognete?

Ustvaritev dostavne nalepke z enim klikom

Z uporabo naših vtičnikov lahko izdelate nalepke samo z enim klikom znotraj administracije spletne trgovine. Pri pregledu naročil lahko enostavno in hitro iz podatkov naročila ustvarite nalepke z vsemi pripadajoči podatki in storitvami (npr. plačilo po povzetju - COD).

Pri tem ne prihranite samo časa, vendar se tudi minimiza možnost napak, saj ne pride do napak pri pretipkavanju oz. kopiranju dostavnih podatkov.

Kako vtičnikih delujejo?

Ne glede na tehnologijo vaše spletne trgovine, se namesti vtičnik, ki je preverjen in stabilen. Pri pregledu naročil v administraciji se vam prikaže dodatni stoplec oz. gumb, ki ob kliku odpre vnosno okno. Vnosno okno vsebuje vse dostavne podatke naročila (npr. naslov, pošta, telefon, ...), ki jih lahko po potrebi spremenite.

Ko izvedete ukaz za izdelavo nalepke, se avtomatsko podatki prenesejo v sistem logistične službe, ki vrne izdelano nalepko. Nalepko lahko prenesete in natisnete na vašem računalniku. V primeru napak lahko nalepko enostavno prekličete oz. izbrišete ter po potrebi ponovite izdelavo.

Prihranite čas že danes
Ne tratite čas s pretipkavanjem nalepk; ustvarite jih z enim klikom!
Več informacij
Cene so navedene v evrih (€) brez vključenega davka na dodano vrednost (DDV) - nismo davčni zavezanec.
vticniki.si