Zakaj uporabiti Woocommerce vtičnike?

5. 2. 2023

Woocommerce v številkah

Ocenjuje se, da je trenutno več kot 6 milijonov (6 in 6 ničel) spletnih trgovin, ki delujejo na sistemu Woocommerce. Vse te številke dajejo jasen signal, da sistem Woocommerce več kot očitno deluje za postavitev spletne trgovine. Omogoča enostavno uporabo in veliko možnosti. A vendar, ker je vsaka spletna stran unikatna oz. ima vsako podjetje svoj poslovni proces, pride to potreb za prilagoditve.

Če se ponovno obrnemo k številkam, obstaja več ko 50 tisoč vtičnikov, ki izboljšujejo Wordpress ali Woocommerce spletno trgovino.

Kdaj uporabiti Woocommerce vtičnike?

Velja nenapisano pravilo, da čim več je akterjev v nekem sistemu, več je možnosti za težave. Če to prenesemo na spletno trgovino, več kot je vtičnikov, večja je možnost težav oz. nekompatibilnosti med njimi. To nas ne bi smelo odgnati od uporabe Woocommerce vtičnikov, dokler uporabljamo preverjene in stabilne vtičnike.

Vtičnike oz. plugine uporabimo takrat, ko želimo nadgraditi spletno trgovino. Vtičnik lahko deluje na ravni glavnega prikaza trgovine (kar vidi stranka) in/ali na ravni administracije. Uporaba je vsekakor smotrna, če vam izbrani vtičnik olajša delo, prihrani čas ali izboljša vaš poslovni proces.

Katere vtičnike uporabiti?

Odgovor na katere vtičnike uporabiti ni univerzalen, ker so različne potrebe oz. želje. Če se fokusiramo na najbolj pogoste primere, ima skoraj vsaka spletna trgovina pošiljanje paketov oz. naročenih izdelkov. V Sloveniji imamo par ponudnikov paketne dostave, kot npr. GLS, DPD, Pošta Slovenije itd. Vsi ti omogočajo oddajo pošiljk oz. ustvaritev nalepk preko njihove namizne ali spletne aplikacije; vendar ali je možno to izboljšati?

Eden od načinov je, da uporabite vtičnik, ki vam omogoča enostavno in hitro izdelavo logistične nalepke kar direktno iz Woocommerce administracije oz. pri pregledu spletnih naročil. To lahko naredite z uporabo naših vtičnikov za Woocommerce:

Kateri koli od teh vtičnikov vam omogoča lažjo povezavo z dostavnimi službami. Ravno to je lep primer vtičnikov oz. modulov, ki so koristni in izboljšajo vašo izkušnjo pri uporabi Wooocommerce spletne trgovine.

Preverite vse naše Woocommerce vtičnike
Izboljšajte vašo Woocommerce trgovino že danes!
Več informacij
Cene so navedene v evrih (€) brez vključenega davka na dodano vrednost (DDV) - nismo davčni zavezanec.
vticniki.si